Geïnstalleerd

We zijn een dikke week verder en min of meer geīnstalleerd. Gelukkig hoeven niet alle dozen uitgepakt te worden aangezien we binnen een maand of 6 weer verhuizen :-).

Het huurhuis is een heel stuk kleiner (2300 sq ft) dan ons vorig huis (3400 sq ft) met als gevolg dat het hier overvol staat, niet enkel met dozen maar ook met meubelstukken. We hebben een “2 car garage”, maar momenteel staat er slechts 1 auto in. Ik ben aan het puzzelen om alle meubels zo te schikken dat beide auto’s erin kunnen. Voorlopig is het me echter nog niet geluk. Ik zal beroep moeten doen op de spierkracht van mijn hubby, vrees ik, om enkele zware meubelstukken van de ene kant van de garage naar de andere te verplaatsen. Dit zal iets zijn om in de vroege ochtend te doen want overdag is het in de garage om dood te vallen van de hitte!

Tijdens de verhuis is er toch wel redelijk veel beschadigd geraakt. Mocht het nu om een paar stukken gaan, zou ik dat niet zo erg vinden, maar alle stoelen (8) van onze eetplaats hebben schade opgelopen! Plus onze leren barstoelen, Philippe’s bureau en bijhorende hangmappenkast, Tine’s dressoirkast, de ijskast en nog 2 kaders :-(. De nodige emails werden reeds verstuurd. Nu afwachten of er iemand komt kijken, als ze dit al van plan zijn.

Sinds we hier wonen, heb ik het gevoel dat we op vakantie zijn. Het huis, dat aan een golfterrein gelegen is en geen afsluiting heeft, heeft een terracotta tegelvloer en doet met aan de Provence denken. Toen ik de valiezen uitpakte, hoorde ik de cicades luid te keer gaan. Ook de omgeving is nieuw en moet verkend worden en met het goede weer voelt het echt aan als vakantie. We hebben hier nog maar enkele eekhoorns gezien, terwijl ze in Avery Ranch een echte plaag zijn. Er lopen ook ongelofelijk veel herten rond op het golfterrein. Ze komen dikwijls zo maar onze tuin binnen gestapt om er te grazen (het gras op het golfterrein is veel te kort!). Terwijl we ontbijten kunnen we ze door de grote ramen goed gade slaan.

Elke dag gaan Tine en Hanne het golfterrein op op zoek naar verloren gerolde golfballen. Ze hopen die aan de golfers aan een spotprijs te kunnen verkopen. Na 9 dagen hebben ze er al 6 gevonden :-).

Op aanvraag heb ik ook enkele foto’s van het huis bijgevoegd.

 

 

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s