Vrijdag 22 juli

Vandaag waren we een beetje aan ons huis gekluisterd. We moesten nl. wachten op een controleur van de City of Austin. Hij moest nog een beetje administratie in orde brengen. Ik had de indruk dat de meiden het niet erg vonden: Amelie wou haar valies al beginnen inpakken en daarna zouden ze alle 3 nog eens zwemmen.

Ondertussen had ik de gaatjes in de muren opgevuld zodat ze morgen afgeschuurd en geretoucheerd konden worden. Hier is het nl. de gewoonte dat als je een huis verkoopt, je ervoor zorgt dat het netjes staat, m.a.w. de muren dienen effen te staan en geverfd te zijn.

Na het bezoek van de controleur werd de auto volgeladen en reden we nogmaals tot in Lakeway maar niet zonder eerst te stoppen aan de Oasis Texas Brewing Company. Ik wou mama het uitzicht over Lake Travis tonen. Een jaar geleden stond het meer omzeggens bijna droog en nu zijn alle eilandjes, dankzij de vele regen tijdens de laatste maanden, verdwenen. We hebben een spelletje “bean bag toss” gespeeld terwijl we ons drankje nuttigden.

Om de vakantie af te sluiten, gingen we in Lakeway iets eten. We zijn bij “Fore” beland. Een heel gezellig restaurant met modern interieur en super lekker eten! Mama en Amelie hadden veel te veel, maar het waren dan ook enorme porties :-).

Amelie en mama reden met mij mee terug naar Avery Ranch en Tine en Hanne met Philippe. Onderweg vroeg ik of ze nog zin hadden om eens bij Kohl’s binnen te gaan. Dit is een department store te vergelijken met de Inno in België. Mama had daar vorige keer veel kleren gekocht, maar omdat het ondertussen al rond 21u was, wist ik niet of ze nog zin hadden. Amelie was één en al enthousiasme en mama vroeg of de winkel wel nog open zou zijn. Mama heeft haar nog eens goed laten gaan en tegen 22u waren we thuis. Ze konden het beiden niet geloven dat de winkelbediendes zo vriendelijk waren, en dan nog wel zo laat op de avond! Amerika is zo slecht nog niet, hoor ;-).

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s