Maandag 18 en dinsdag 19 juli

Maandag 18 juli

Amelie en ik gingen shoppen, terwijl Granny bij Tine en Hanne bleef. Ze hadden geen van allen zin om mee te gaan, dus dat kwam goed uit. “Abercrombie & Fitch” en “Hollister” stonden op Amelie’s lijstje, maar ook een klein geschenkje voor de thuisblijvers mocht zeker niet ontbreken.

Na de middag bakten de meiden cupcakes voor Hailee die haar laatste avond in Avery Ranch zou doorbrengen. Ook zij krijgt een nieuw avontuur te verwerken. Als afscheid hadden we haar uitgenodigd voor movie night met popcorn, maar door omstandigheden is ze er niet geraakt. De cupcakes werden ’s anderendaags afgeleverd en met veel plezier aangenomen. Ze kreeg er zowaar de krop van in de keel.

Mama heeft iets nieuws ontdekt tijdens haar verblijf bij ons: lezen op de iPad! Ik heb een digitaal abonnement op een diabetestijdschrift en mama heeft zowaar enkele magazines uitgelezen! Wie had dat verwacht? De wonderen zijn de wereld blijkbaar nog niet uit :-P.

Dinsdag 19 juli

Vandaag was een moeilijke dag voor zowel Tine als Hailee. Rond 11u vertrok Hailee samen met haar mama en 2 van hun 3 poezen richting Dallas. Haar papa en broer zouden met de andere poes in een afzonderlijke auto aanzetten. Tine kon haar redelijk sterk houden, maar bij Hailee vloeiden toch een paar tranen. Via Facetime gaan ze contact houden.

Amelie vond dat ze best nog wat bruiner mocht worden alvorens ze terug richting België trok, dus speelden de meiden nog wat in het water terwijl Granny en ik nog wat dozen vulden.

 

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s