Donderdag 14, vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 juli

Donderdag 14 juli

Vandaag stond er niet veel op het programma behalve de noodzakelijke boodschappen en het huis een beetje kuisen. Met 6 i.p.v. 4 wordt het net iets sneller vuil. We zijn dan met z’n allen in het zwembad gesprongen en hebben nog een beetje genoten van het heerlijk zomers weertje.

Vrijdag 15 juli

Ook vandaag hebben we lekker geluierd! Onze enige uitstap bestond uit een bezoek aan “Half Price Books” waar mama slechts 8 boeken gekocht had :-). Haar collectie “Brontë” boeken is weer aangevuld!

Zaterdag 16 en zondag 17 juli

Tine moest om 9u in hotel “Double Tree” zijn om aan haar opleiding te beginnen. De ontvangen instructies luidden als volgt:

“For your 1st day of training you’ll need: healthy snack and water or juice, notebook and pen, runway shoes (closed toe and heel, smooth-sole with 1″, 1,5″ or 2″ heel (?!), wash cloth or towel and headband. Skirt or dress only (no pants), panty hose or full length tights. No denim, t-shirts, bare midriffs, backless or spaghetti straps allowed and ABSOLUTELY NO FACIAL PIERCINGS OR TATTOOS!” Die 2 laatste zijn (voorlopig) nog geen probleem :-P.

Toen ik haar ophaalde, had ze een “tote bag” mee met werkboek en was ze all smiles! Vandaag had ze geleerd: elegant in en uit de wagen stappen, een ruimte binnen komen, een trap opgaan, haar handen/nagels verzorgen en nog zo van dat. De volgende sessies gaan over huidhygiëne en make up (wat, hoeveel en hoe aanbrengen) en wil ze ook graag bijwonen.

Ik ben blij dat ze het leuk vindt en graag wil verder doen. Hopelijk brengt het ook iets op en wordt ze er zelfzekerder door. Ik houd jullie op de hoogte!

Barbizon bag

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s