Capitol + Imax 3D

Woensdag 20juli

Granny wou dat Amelie zeker een bezoek bracht aan het “Capitol“. Ze mocht naar eigen zeggen Austin niet verlaten alvorens ze er binnen geweest was! Daarna ging het richting Bullock State Museum waar we een prachtige Imax film over natuurparken te zien kregen, o.a. over het ontstaan van de “National Parks“, maar ook over enkele extreme sporten die je er kan uitoefenen. Er zijn nog enkele films die ik wil gaan bekijken: “A beautiful planet” en “Hubble“. Ook voor volgend jaar staan er enkele interessante films op het programma.

Vandaag werden er alweer dozen ingepakt aangezien de verhuis stilletjes dichterbij komt. Als resultaat hiervan wordt de diepvries en pantry leeggegeten: er werd een heerlijke confituurtaart gebakken. Uit de restjes deeg werden enkele mini croissants (gevuld met confituur) gerold. Een beetje te droog naar ieders mening, maar toch werden ze met krot en mot opgegeten!

Ook vandaag was het warm en kon een duik in het water voor de nodige afkoeling zorgen.

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s