Maandag 11 juli

Ergens in Round Rock tijdens de voorbije dagen had Amelie “Adidas Superstars” zien staan die ze wou. Vandaag zouden we bij Footlocker in Lakeline Mall kijken of ze ze hadden, dan moesten we niet helemaal terug naar Round Rock.

Volgende week zaterdag is Tine’s eerste opleidingsdag van Barbizon gepland. Op het lijstje met “benodigdheden” stond dat ze schoenen met een hakje mee moest brengen. De hak moet tussen 1 en 2,5 inch hoog zijn oftewel tussen 2,5 en 6,25 cm. Aangezien ik haar nog te jong vind om hakjes te dragen (ze is pas 11), hebben we dat dus niet in huis. Ook voor haar gingen we dus op schoenenjacht.

Na een hele morgen winkel in, winkel uit, keerden we enkel met een souvenir voor Amelie’s vriendinnetjes huiswaarts. We waren een 5-tal minuten aan het rijden toen Amelie ineens vroeg of iemand haar steunzolen had. Damn, die stonden nog ergens in 1 van de vele winkels die we bezocht hadden. Rechtsomkeer was de boodschap en alle winkels afhollen! Haar mama zou niet zo tevreden zijn mocht ze ze verloren hebben! Mijn voeten deden pijn van al dat slenteren dus had ik enkel Tine en Amelie terug in de Mall gestuurd. Mama, Hanne en ik bleven wachten in de auto. Eigenlijk moesten we naar huis want Granny moest eten. Hoewel ze zei dat haar suikerspiegel tip top was (ze voelde niets), was ik toch behoorlijk zenuwachtig want ze had haar spuit en toebehoren alweer niet mee! Na een 10-tal minuten kwamen de jonge dames al lachend terug: mission accomplished!

Thuis aangekomen had mama een hypo. Snel wat cola drinken of druivensuiker eten en ze was, voor even toch, weer op peil. Na de lunch nog snel skypen met Ilona en dan naar de Outlets om de Superstars. Gelukkig waren ze nog niet verkocht! Amelie was all smiles 🙂 ! Ook voor Tine hadden we gepaste schoenen gevonden. Uiteraard hadden we nog wat kleren mee ook aangezien er uitzonderlijk koopjes te rapen vielen. Wanneer zijn hier geen koopjes te doen? Als ze maar je geld uit je zakken kunnen krijgen!

Philippe had, op de parking van zijn werk, zijn auto de laatste dagen onder een bepaalde boom geparkeerd en er lag een laagje vuil op. Toen hij de carwash binnen reed, meldde de eigenaar dat het een soort zuur was welke bepaalde bomen deze tijd van het jaar afscheiden. Geen wonder dat er op die plaats geen auto’s geparkeerd stonden!

Superstars

 

 

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s