Barbizon

Zaterdag 9 juli

Ergens vorig jaar gingen Tine en ik shoppen in Lakeline Mall. Aan de ingang van de mall stond een standje van “Barbizon“. Dat is een “modeling/acting/personal development center”. Ze deden Tine stoppen en zeiden dat ze een mooi snoetje had en een mooi figuur. Ze wilden weten of ze interesse zou hebben om ooit model te worden. We konden onze gegevens achter laten en we zouden later gecontacteerd worden als Barbizon enig potentieel in haar zag. Na onze shopping voormiddag, deed een andere hostess van Barbizon ons opnieuw stoppen. Ze had dezelfde uitleg klaar. We vertelden dat we onze gegevens al ingediend hadden en bedankten haar. We hadden er plezier in dat ze ons 2 x lieten stoppen. Nooit gedacht dat we er in de toekomst iets van zouden horen.

Mis poes, deze week kregen we een telefoontje met de vraag of we nog steeds interesse hadden en indien ja, dat er dit weekend een infosessie (enkel op uitnodiging) in Austin plaats vond. Nieuwsgierig als we zijn, zijn we er naartoe gegaan. We kregen een hele uitleg over wat Barbizon is, waarvoor ze staan, wat het voor ons kind kan betekenen, dat zowel Ronald Reagan als Condoleezza Rice nog voor/bij hen gewerkt hebben, etc…

Na de lange uitleg en het nog langer wachten, werd er een kort interview afgenomen bij Tine. De volgende dag zouden we dan een telefoontje mogen verwachten ongeacht of ze “aanvaard” werd of niet.

Het gaat mij niet om de opleiding tot model, maar wel om de rest van de cursussen die ze aanbieden: self-confidence development, effective speech and voice projection + public speaking (dat heeft ze nog niet direct nodig), expressing yourself en art of self promotion zijn enkele van de cursussen waar Tine volgens mij veel uit zal leren.

Hopelijk krijgen we morgen het verlossende telefoontje!

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s