Woe 6 + do 7 juli

Woensdag 6 juli

Aangezien we vandaag met Ilona wilden skypen, konden we deze morgen niet ver lopen. Ik heb sowieso geen zin om in die hitte heel de dag buiten te lopen, maar Granny heeft precies geen problemen met de vochtige warmte, ze kan er goed tegen. Na de skypesessie hebben we een wandeling naar Olson Meadows Park gemaakt via Fern Bluff, een padje naast een (nu droge) kreek onder prachtige bomen. Vorige jaar in november hadden we deze wandeling met mama ook al gemaakt en dan konden we genieten van de mooie rode verkleuring van de blaadjes.

Na de middag hebben de meisjes gezwommen terwijl mama en ik enkele dozen gevuld hebben die we dan later die dag naar Lakeway zouden brengen. Zo konden ze ons stuk grond en het huurhuis al eens zien. Ondertussen zijn daar ook alle kasten uitgewassen en klaar om gevuld te worden. ’s Avonds zijn we bij Z’Tejas lekker gaan eten.

 

Donderdag 7 juli

Ik had aan mama verteld dat we met ons allen eens naar de pedicure zouden moeten gaan. Dit idee werd hartelijk onthaald zowel door mijn sloebers als door Amelie en mama. De meisjes hebben al veel gezwommen en bijgevolg hebben ze dus ook al een heel mooi bruin kleurtje. Mama heeft haar vitamine D pillen hier niet nodig!

Om de hitte dragelijk te maken, kan er af en toe wel een ijsje vanaf :-).

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s