Dinsdag 5 juli

Vandaag is Ilona’s verjaardag. We proberen te skypen, maar ze is op lappen nu zowel Anthony als Amelie van huis zijn. En gelijk heeft ze!

Wijzelf gaan de Botanical Garden in Zilker Park bezoeken. Dat stond al lang op mijn wish list. We hebben er al eens voor de poort gestaan, maar door omstandigheden niet binnen geraakt. Nu was dus mijn kans. De tuin was prachtig! Het weer was warm en vochtig, maar de vele schaduw in het park maakte het zeer dragelijk. De meiden mochten van de parkwachter de goudvissen en kois eten geven. Tine en Hanne mochten dit bij Pépé Belzele ook altijd doen, dus dat bracht wel enkele herinneringen naar boven.

De bedoeling was dat we in’t stad gingen lunchen, maar Granny had haar insuline niet mee; recht naar huis was dus de boodschap.

Hailey, Tine’s vriendinnetje, is na de middag komen zwemmen. Volgens Amelie was ze losser in de omgang dan Madison, het buurmeisje en kon ze er makkelijker mee praten. Daarna werden de nageltjes mooi gelakt en waren ze klaar om het bed in te duiken.

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s