Maandag 4 juli

Vandaag moesten we vroeg opstaan om een schaduwrijk plaatsje te bemachtigen tijdens de “Independence Day Parade”, doch Amelie en Tine waren met geen stokken wakker te krijgen! Amelie slaapt afwisselend bij Tine en Hanne en heeft nog een heel klein beetje last van jetlag. Of was het misschien omdat ze te laat in haar bed zat?

Rond 9u vertrokken we naar Cedar Park. Daar installeerden we ons onder dezelfde boom als vorig jaar. Ondanks de bewolking stijgt de temperatuur net niet naar de triple digits, we zijn dus heel blij met ons schaduwplekje! Tegen half 12 zijn we terug thuis, geen minuut te vroeg! We zijn murw door de hitte!

Na de lunch springen we met z’n allen in het zwembad. Op mijn verzoek gingen we een rondje aqua jogging inlassen. Granny is helaas niet zo handig met een “noodle” tussen haar benen en het duurt geen 5 minuten of ze gaat kopje onder! Het was nogal een grappig zicht en iedereen, Granny incluis, barstte in lachen uit! Na onze slappe lach aanval houden de oudjes het voor bekeken en genieten we van een aperitiefje op het terras. Een beetje later komt het buurmeisje erbij en kan Amelie haar Engels bijschaven.

Na heerlijke home madeĀ hamburgers op de BBQ, klaargemaakt door mijn eigenste BBQ specialist, maken Granny en ik onze obligate wandeling. Ah, life can be beautiful!

 

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s