December = “Elf on the Shelf”-maand

Waar ik eigenlijk ook nog over wilde bloggen, maar om de één of andere reden nog niet toe gekomen ben, is over de maand december.

December is een magische maand. Vooral voor kinderen. Dan komt nl. de “elf on the shelf” een hele maand lang het doen en laten van de kinderen gade slaan. Er bestaat een mannelijke en een vrouwelijke versie van. Hij/zij bericht Santa elke nacht. Overdag houdt hij/zij de kinderen in de gaten en durft al eens kattekwaad uit te halen. De kinderen vinden dat het leukst!

Sinds dit jaar hebben ook wij zo’n elf in huis. Zijn naam is Carol. Begin december stond hij plots voor de deur en de 31e was hij alweer verdwenen. Elke morgen en elke keer de meisjes thuis kwamen was het eerste wat ze deden hem zoeken. Hij verstopte zich soms op de meest bizarre plaatsen!

Hieronder zie je enkele foto’s van wat onze Carol zoal uitgespookt heeft. Het leukste vonden ze toen hij in het wc-rolletje de trap afrolde :-). Op Pinterest kan je hele reeksen fotos aantreffen van Elf die allerhande stoten uitsteekt, maar soms zijn ze niet voor kinderoogjes bestemd 🙂

2 thoughts on “December = “Elf on the Shelf”-maand

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s