Super Bowl 2016

Zondag 8 februari omstreeks 17:30u begon de Super Bowl. Ik was te laat thuis van de baby shower en had daardoor Lady Gaga’s performance gemist! Gelukkig staat heel het internet er vol van. Voor zij die het gemist hebben: een clipje om van te genieten. Ik had ergens gelezen dat zij de enige was in al die jaren die haar hand op haar hart gelegd had als ze het volkslied zong! Ja, hier zijn ze trots op hun land en iedereen mag het weten!

Het waren de “Carolina Panthers” tegen de “Denver Broncos“. De Panthers waren favoriet, maar de Broncos hebben gewonnen. Als je de spelregels niet kent, kan je ze hier raadplegen. De half time show vond ikzelf niet zo spectaculair. Voornamelijk omdat het geluid niet goed was: de muziek was te luid t.o.v. het stemgeluid. Ik vond Coldplay ook niet zo goed, ben meer fan van Bruno Mars. Ik vond het ook veel te druk op het podium door die kakafonie van kleuren. Volgens een Indische vriendin was op het drumstel “Coldplay” in het Hindi geschreven. Internationale vriendinnen hebben, heeft zo zijn voordelen :-). Naar het schijnt hebben 120 miljoen Amerikanen gekeken. Als je life aanwezig wou zijn, moest je er ongeveer $1.700 voor over hebben. Niets voor mij, met dat bedrag kan ik vele andere dingen doen die me veel blijer zouden maken :-).

Het is algemeen geweten dat de dames vooral kijken voor de reclamespotjes. Er was een Belgisch bedrijf, Caviar, dat 7 spotjes gemaakt had! Een dikke duim is hier zeker op zijn plaats! Om uw reclamespotje te mogen tonen, moest je maar liefst 4,5 miljoen dollar per 30 seconden neertellen! Onvoorstelbaar, hé! Volgens de website superbowlcommercials.tv zijn dit de 5 beste reclamespotjes en dit de 5 slechtste. Eén van de betere vond ik deze van Doritos. Hilarisch! Als je geïnteresseerd bent, moet je maar eens googlen, het internet staat vol met Super Bowl reclamefilmpjes.

Na de game hebben we verder gekeken naar de serie “Lost“. Er zijn 6 seizoenen, we zitten momenteel aan het 2e. We hebben nog efkes te gaan :-). Het is niet slecht, maar ik was meer fan van (lees verslaafd aan) “Sons of Anarchy“. Hoewel er verschrikkelijk veel geweld in voorkomt, wilde ik meer dan 1 enkele aflevering per avond zien. Katey Sagal speelt één van de hoofdrollen, je kent haar als de mama uit “Married with children”. Eén van mijn favorieten was Tig, alias Kim Coates. Hij heeft meegespeeld in o.a. “Prison Break”. Ook de muziek van Sons of Anarchy kon ik wel smaken. Een link ernaar vind je hier. De 2e song (Son of a Preacher Man) is gezongen door Katey Sagal.

Coldplay in Hindi

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s