Kerstvakantie – donderdag 24-12

Donderdag 24 december: Kerstavond

Na het ontbijt rijden we naar Palm Desert. Er is daar een Apple Store voor Philippe (hij kan er niet aan weerstaan. Als hij weet dat er één is, moet hij binnen 🙂 ) en “The Living Desert Zoo” voor de meisjes. We slenteren nog even op El Paseo Drive. Deze is een beetje te vergelijken met Rodeo Drive in Beverly Hills. Hele mooie winkels, maar enkel window shoppen, want dit is geen spek voor onzen bek :-).

Alvorens we naar de zoo gaan, lunchen we bij een klein maar superlekker Italiaans restaurant opengehouden door echte Italianen.

Eenmaal aangekomen in de zoo, zien we allerlei prachtige dieren: giraffen, zebras, hyenas, een bobcat, een cheetah en andere katachtigen, een Mexicaanse wolf, een coyote, een golden eagle, enz. Er is een cactustuin, een vlindertuin en zelfs een tuin met heel veel bloemen voor de colibri. Dit is het kleinste vogeltje op aarde. Het is ook de enigste vogel die achterwaarts kan vliegen! Oom Peer heeft ze al in onze tuin gezien, maar ikzelf nog niet. Ik zal daarvoor eens vroeger moeten opstaan, vrees ik.

Daarna is het alweer tijd voor een aperitiefje en natuurlijk worden de pakjes niet vergeten! We sluiten de avond af met room service en een grappige film welke de meisjes gekozen hadden.

Merry Christmas everyone!

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s