Maandag 17-8

Het ontbijt in de IHOP (= International House of Pancakes) was hemels: crêpes met banaan en chocolade. Ik kon niet meer! Het duurde tot de avond alvorens ik weer trek had in iets. Waarom moeten die porties altijd zo groot zijn? Ik ben aangeleerd om mijn bord leeg te eten dus doe ik dat altijd en overal!

De postbode had een pakje afgeleverd. Van wie zou dat kunnen zijn? En wat zou erin zitten? Het was een  kadootje Wendy en co! Een overlevingspakketje 🙂 Yay! Dank je wel, lieverds!

Daarna reden we door naar het Cowboy Museum in Wimberley. Jack Glover, de 97 jarige Texaan die het museum eigenhandig opgebouwd heeft met allerlei schatten uit de tijd van toen, was aanwezig. Veel ervan werd hem geschonken. Over elk stuk weet hij wel iets te vertellen. Het enige probleem was dat we er geen woord van verstonden en niet alleen omdat hij geen 9of slechts een aantal) tanden had. De meiden verstonden hem ook niet 🙂

Het museum ligt vlakbij de Blanco River. Bij het naar huis rijden moesten we er langs rijden en zagen we nog steeds de sporen van de overstroming van enkele maanden geleden. My heart goes out to all who suffered…

Een eindje verder lag Mount Baldy, ook Prayer Mountain genaamd, bekend voor het mooie uitzicht en de vele trappen. 220 om precies te zijn. All the way up and all the way down. En dat bij een temperatuur van 33,5 graden C! Het zweet parelde op onze lichamen. Op het dorpsplein konden we onze dorst lessen in het “Cypress Creek Cafe” terwijl we genoten van de kunst rondom ons.

Om de vakantieperiode af te sluiten gingen we naar het “Steiner Ranch Steakhouse”. Ooit was het een gerenomeerde farm waar er rodeopaarden gefokt werden en vee gehouden werd. Vele mooie foto’s hangen aan de muren als eerbetoon voor de familie die vroeger eigenaar was van het domein. Vandaag kan je er genieten van een heerlijk uitzicht, een mooie wijncollectie en heerlijke steak.

Zo de vakantie zit erop. Volgende keer komt er een “catsitter” op die haarballen letten, ik zweer het u! Ze gaan ons niet meer liggen hebben!

 

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s