Zondag 16-8

Zondag 16 augustus

Toen Oma en Oom Peer hier waren, zijn ze naar het Austin Aquarium geweest. Ze waren onder de indruk van de verschillende soorten vissen en dergelijke. Ze hadden ons aangeraden om met de kids eens te gaan, maar ik was nogal sceptisch gezien we het mooie aquarium in Monterey pas vorig jaar gezien hadden. Dit aquarium staat bekend voor het  hebben van de meeste zeepaardjes, zowel in aantal als in soort. Groot was mijn verwondering toen bleek dat het Austin Aquarium toch de moeite waard was. Er waren niet alleen vissen te bewonderen, maar ook een paar vogelsoorten en reptielen. We hebben heel veel foto’s getrokken, helaas is de kwaliteit niet zo schitterend 😦

De meiden zaten in een volière met parkieten in de mooiste kleurschakeringen: geel, groen, blauw en wit! Pépé Belzele zou nogal zijn ogen opentrekken bij het zien van al dat moois!  Tine kreeg een potje vogelzaad in de handen geduwd en de vogels kwamen direct op haar hele lichaam zitten. Hanne wilde eerst niet meedoen, maar heeft uiteindelijk ook een potje vast gehouden. Die kleine vogelpootjes kriebelden een beetje 🙂

Na het aquarium reden we door naar “The Cheesecake Factory“. Na het eten stonden onze buikjes bol van het lekkers. Er kon echt geen dessertje meer bij. Maar bij het verlaten van het restaurant zagen we in de toonbank een taart staan met vermelding “Godiva Chocolate Cheesecake“. De omschrijving was als volgt: “layers of flourless Godiva Chocolate Cake, Godiva Chocolate Cheesecake and Chocolate Mousse”. Ik hoorde ze onmiddellijk mijn naam roepen: Marian! Marian! Tja, als je zoiets ziet staan, komt het water je onmiddellijk in de mond, volle buik of niet! Direct rechtsomkeer en 2 stukjes gekocht. Ha, Hanne en ik hadden nog wel ergens een plaatsje 🙂 We hebben het echter niet volledig opgegeten wegens propvol!

 

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s