Woensdag 12-8

Lang slapen is heerlijk! Zelfs de meiden sliepen tot 9.30u-10u! Nog nooit gebeurd!

Ik had me verheugd op een week lang op hotel te zijn, niets te hoeven doen qua huiselijke taken en dan kom je onverwachts thuis en is er altijd wel iets dat nog kan gedaan worden. Maar ik had er geen zin in, ik vond dat ik een weekje vrijaf verdiend had. We gingen dus gaan ontbijten. Geen gedoe van ’s morgens vroeg. Hehe, happy me! Een bezoek aan Kerby Lane mag bij deze geschrapt worden van ons to do lijstje. Het is tevens het vernoemen waard: als je hier ontbijt, heb je geen honger meer tot ’s avonds ๐Ÿ™‚

Daarna ging het richting Apple Store om Philippe’s iPhone te laten herstellen. Er werden hem geen kosten aangerekend, als dat niet leuk is! ’s Avonds zijn we gaan dineren bij “BJ Restaurant & Brewery“. De toiletten waren er zeer interessant ๐Ÿ™‚

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s