ma 15, di 16 en woe 17-6

Maandag 15 juni:

Philippe had voor vandaag en morgen verlof aangevraagd. Hij heeft heel de dag het weerbericht i.v.m. Bill gevolgd.  Oma en Oom Peer zijn naar Fredericksburg in the Hill Country gereden en hadden gelukkig niet te veel last van onweders.

Dinsdag 16 juni:

Nog steeds liep Bill met alle aandacht weg. Oma en Oom Peer zijn nogmaals naar the Domain gereden. Oom Peer had een “speeltje” besteld bij Apple. Philippe, ik en de meiden zijn naar de Outlets in Round Rock gereden. Toen we ’s middags terug thuis waren moest Philippe een dringend probleem oplossen voor zijn werk. Verlof of geen verlof, als de baas roept, moet je paraat staan…

Woensdag 17 juni:

Oma en Oom Peer gingen vandaag Arco’s nieuw speeltje ophalen: de Apple Watch. Mij zegt dat ding niet veel. Ik ben tevreden met mijn uurwerk en iPhone. In mijn ogen is het een luxespeeltje, niet meer en niet minder, maar voor de liefhebbers is het een echt hebbeding. Het is jammer dat je iPhone in de buurt moet liggen alvorens de Apple Watch werkt… Ik zou er nooit zoveel geld voor over hebben. Ik spendeer het liever aan iets anders…

Oma had nog een jeansrok gekocht en na een drankje op het terras bij Blackfinn reden oma en Oom Peer door naar Georgetown. Ik keerde naar huis om het avondeten klaar te maken. Op het menu stond moambe. Oma had 2 dozen palmnotenolie meegebracht voor Philippe. Altijd als we bij oma op bezoek kwamen in België, mochten we moambe blijven eten. Het heeft dus ook een beetje een sentimentele waarde voor ons 🙂

’s Avonds onweerde het nog een keer. Oma was in ieder geval supercontent dat ze alle mogelijke weersfemomenen heeft mogen mee maken tijdens haar verblijf hier…

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s