maandag 8 en dinsdag 9, woensdag 10-6

Maandag 8 juni:

Oma en Oom Peer hadden zin om in Austin rond te lopen en op een terras te genieten van een koude pint en de muziek. Philippe had nog geen verlof en wij zijn thuis gebleven omdat Tine en Hanne niet graag slenteren. Een hele middag door de straten lopen zien ze echt niet zitten. Daar zijn ze nog een beetje te klein voor… Wij hebben thuis genoten van het heerlijke weer en spelletjes gespeeld. Als afkoeling zijn we op de hoek een frozen yoghurt gaan eten.

’s Avonds was er heerlijke steak, uiteraard klaargemaakt op de barbeque. Het vlees was enorm mals, goed gekruid en perfect gebakken: voor oma, oom Peer en Philippe medium rare, voor mij en de kids well done.

Dinsdag 9 juni:

Er was nog een dagje shoppen gepland. Oma had nog niet alles gevonden wat ze zocht en ik vond het niet jammer. Daarna zijn ze doorgereden naar “the Domain” waar de Apple store is. Oom Peer wilde de nieuwe Apple Watch eens van dichtbij bekijken. Helaas waren ze toen nog niet te koop.

’s Avonds hadden we gereserveerd bij één van de bekendste barbequetenten in Austin: The Salt Lick. Het eten was lekker, maar het was er veel te koud. De airco stond volgens mij op 15C! Onnodig te zeggen dat we niet lang blijven zitten zijn, niet dat dat hier de gewoonte is, maar soit…. Ik had nochtans mijn giletje mee. Om te bekomen van de koude hebben we ons thuis op ons terras neergevlijd, de temperatuur lag immers nog rond de 30C. Heerlijk!

Woensdag 10 juni:

Oma en Oom Peer zijn naar San Antonio gereden. The Alamo stond op hun verlanglijstje en natuurlijk ook de Riverwalk. Deze hadden de meiden en ik vorig jaar met Wendy en co gedaan. Super toeristisch, maar wel heel mooi en gezellig. Een deel van de Riverwalk stond in mei onderwater door de vele regen, maar volgens Arco was daar niets meer van te merken.

 

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s