donderdag 11-6

Donderdag 11 juni:

Vandaag wilde ik Mount Bonnell, het hoogste punt van Austin, laten zien. Vanop de berg heb je prachtig uitzicht over de skyline en de directe omgeving. We zijn niet langs de vele trappen omhoog gegaan want oma mag zich niet te veel inspannen. We hebben de gemakkelijke weg genomen, deze die geleidelijkaan omhoog gaat. Eenmaal boven op de top waren oma en Arco onder de indruk van het uitzicht, maar na 10 minuten heb je het wel gezien.

Wij zijn dan terug naar huis gereden (Tine en Hanne hadden het te warm!) en oma en Oom Peer hebben nog een stop in Austin gehouden. Ik had nog eens met Ilona geskypet want het was alweer zo lang geleden dat ik haar nog eens gehoord had. ’s Namiddags ben ik met de meisjes naar de bib in Round Rock gereden, maar het boek welke Tine wilde lezen was uitgeleend. We zullen dus nog eens moeten terugkeren.

(De foto’s hierbij zijn van het internet geplukt)

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s