New patio

Toen we hier bijna 2 jaar geleden kwamen wonen waren we enorm blij met het terras dat aan de keuken grenst. Na verloop van tijd merkten we echter kleinigheden op waar we steeds meer over struikelden, letterlijk én figuurlijk. Het terras bestond uit grote stukken “lime stone”. Het was absoluut niet effen, sommige stukken staken omhoog zodat je er met je teen tegenaan kon botsen. Er moet normaal gezien een helling zijn zodat het water weg kan vloeien als het regent, maar de plassen bleven steeds onder de eettafel staan. Je zat dus telkens met je voeten in het water. Ook de reling was met houtvijzen in de (bakstenen) muur gevezen en dus absoluut niet veilig! Daar wilden we iets aan doen.

Na een intense zoektocht besloten we met Austin Deck Company in zee te gaan. Awel, die mannen zijn zeer competent! Ze hebben proper werk geleverd, zijn steeds op tijd gekomen, hebben al het afval meegenomen, alles netjes afgewerkt, reling met de juiste vijzen vastgezet (!), zelfs de werfleider is verschillende keren ter plaatse geweest, als er een akkefietje was werd het direct besproken,… kortom we zijn super tevreden over het resultaat.

Ons terras is nu mooi afgewerkt maar we hebben er nog niet echt van kunnen genieten. Op de momenten dat we er van willen/kunnen genieten, regent het. Ondertussen hebben ze achter ons de “tuin” opgeknapt. Het terrein behoort een kerk toe. Het was weinig tot niet onderhouden met als resultaat dat jongeren daar een kamp gebouwd hadden en vuurtje stookten. Er zouden ook landlopers overnacht hebben. Nu zijn alle struiken en sparren afgemaaid, enkel de oak trees blijven over. Het is proper, maar daar stopt het ook… We zitten nu open en bloot… Er werd ons gezegd dat er een wandelpad zou aangelegd worden met mooie jonge planten en zo, binnen een 6-tal maanden. We zullen zien wat het zal geven…

 

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s