Woensdag 1-4-15

Het is helaas geen aprilgrap, maar vandaag keer ik terug richting Austin. Mijn gezin wacht er mij op… Om 5u liep de wekker af, een veel te onchristelijk uur voor mij, maar soit, je moet er iets voor over hebben, hé 🙂

Rutger zou me rond 6u oppikken. Iets na half 6 staat hij al voor de deur. Ives is naarstig pannenkoeken aan het bakken. Het hele huis ruikt ernaar, bijgevolg is dus ook iedereen wakker :-)Alvorens Rutger en ik mochten vertrekken moest Rutger mee aan tafel schuiven en een heerlijk pannenkoekenontbijt verorberen. Nu zijn we vertrekkensklaar. De rit naar Zaventem gaat vlotjes. Ik was blij om nog even te kunnen keuvelen met Rutger, we hadden elkaar veel te lang niet gehoord of gezien. In Zaventem aangekomen namen we afscheid. Ik checkte mijn bagage in met een klein hartje want ze zaten propvol en wogen op enkele grammen na net geen 23 kg/st. Maar alles verliep goed, ik hoefde niet bij te betalen 🙂 De vlucht verliep goed en voor ik het goed en wel besefte was ik gearriveerd ik in Austin. Bij thuiskomst hing er zowaar een echt “welcome back” sign, met de Texaanse vlag en al! De meiden hadden die helemaal alleen in elkaar geknutseld.

Iedereen hielp direct met de valiezen uitpakken. Al het lekkers werd op de keukentafel gezet. In een mum van tijd was deze overvol. De chocoladefiguren waren niet eens gebroken. Ik zag 3 paar ogen blinken van blijdschap! De meest guitige oogjes van al vonden onmiddellijk de cuberdons. Hoe kon ik aan deze blik weerstaan 🙂 Ze had/heeft geen tanden, maar neuzen eten gaat als de beste!

Ik had nog een erelint van Philippe in mijn mama’s kelder gevonden. Het dateert van 2003, way back in time dus, uit de tijd dat Philippe nog Yaris Cup reed. Tine wilde hem direct aantrekken en werd Pitspoes voor de avond.

In de valies zat nog een leuke attentie van Victor voor Tine. Hij had een beertje gemaakt uit lapjes stof en knopen. Op zijn buikje was een hartje genaaid met daarin geschreven “Victor Tine”. Het kind was zoooo gelukkig! Er zat ook nog het één en ander in van Marie en Louis. De meisjes waren content 🙂

De jetlag overviel me ineens. Ik had nog een tasje thee gedronken en een mattentaart gegeten, maar dan was het licht volledig uit 😛

 

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s