Dinsdag 31-3-15

Vandaag had Ilona weer een dag verlof. We zetten Anthony af aan school, pikten papa op bij zijn zus en brachten dan een bezoekje aan de Macro om mijn wish list te vervolledigen. Eindelijk! Het enigste wat we niet gevonden hadden waren cuberdons, voor de rest was mijn lijstje volledig afgevinkt! Jiuj! Er zullen er in Austin een paar content zijn…

Tegen de middag ben ik afgesproken met Ilse, Hanne’s juf uit de 2e kleurterklas. Zij woont in Zottegem en ging voor mattentaarten zorgen. We zijn afgesproken in een lokale tent in Wetteren en lunchen er samen met Petra, Hanne’s juf uit het 1e kleuterklasje. We hebben niet veel tijd (de juffen moeten op tijd terug op school zijn, de kindjes kunnen niet wachten, hé…) maar het is toch een gezellige bedoening. De mattentaarten zien er overheerlijk uit! Er is maar 1 nadeel…. ik mag er nog niet van proeven!!!!! Ilse haar bakker had haar verzekerd dat de mattentaarten vers waren en dus ingevroren konden worden. By the way, Bakker Lieven van de Leopoldlaan te Ophasselt is op maandag en dinsdag gesloten, maar had toch de moeite gedaan om verse mattentaarten te bakken. Een beetje reclame is dus zeker op zijn plaats…

Na de korte lunchafspraak reed ik snel tot bij Ilona om mijn valies te maken. Morgenvroeg rond 10u zou het vliegtuig richting Austin vertrekken, ik moest dus zorgen dat alles er in zat. Daarna sprong ik nog snel even binnen bij Pamela, mijn oudste zus alvorens ik doorreed naar een vriend die slecht nieuws gekregen had. Jammergenoeg was hij niet thuis. Via deze weg wil ik hem en zijn gezin nogmaals veel sterkte toewensen. Pierke, we duimen voor een goede afloop!

Toen ik terug bij Ilona aankwam, stond Ives klaar met 3 zakjes verse cuberdons! Hij was speciaal terug naar Gent gereden enkel en alleen om neuzekes mee te brengen. Als dat geen lieve schoonbroer is!

Als avondeten waren er tomates crevettes met zelfgemaakte mayonnaise van Opa Snoep. Uiteraard mocht een glaasje schuimwijn niet ontbreken. Granny kwam nog even gedag zeggen en me een goede terugreis wensen. Er vloeiden enkele tranen, maar ik heb genoten van mijn weekje België en de gastvrijheid van Ilona en Ives. Dit pakken ze ons niet meer af! Ik heb ook gezien dat Amelie het naar haar zin heeft op school en dat Anthony zijn eigenste zelve blijft.

Dan is het tijd om te gaan slapen, want morgen loopt de wekker al om 5 uur af! Grr, wat heb ik een hekel aan vroeg op staan…

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s