Maandag 30-3-15

Vandaag had Ilona verlof genomen omdat ons papa uit Kroatië arriveerde. Ik had een afspraak bij de bank en ging daarna lunchen met vriendin Barbara en haar echtgenoot. Het was een super gezellig middag! Ik werd er culinair in de watten gelegd! Ik had nog net de tijd om naar de meisjes hun vroegere school te gaan en gedag te zeggen. Tine had pomponnetjes gemaakt voor haar vriendinnetjes en die wilde ik persoonlijk gaan afgeven… Anja, één van de mama’s vroeg of ik nog even tijd had om snel eens binnen te springen bij hen. Natuurlijk dadde!

Na deze onverwachte stop repte ik me snel naar Ilona’s huis om mijn vader te begroeten. De pot schafte Amadeus ribben met superheerlijke lookpatatjes. Als dessertje had Ives nog een moelleux au chocolat in petto. Ook dit was een geslaagde avond.

Op mijn eerste lunchafspraak had ik ook een geschenkje gekregen: Leonidas pralines, Kinder surprise, prince koeken, zelfs een speeltje en een grasmannetje voor de meisjes… Hoe attend van Christel en Els! Bedankt, lieverds.

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s