Zondag 29-3-15

Het was al zooooo lang geleden dat ik nog eens verse ontbijtkoeken van bij de bakker gegeten had dat dit wel op mijn to do lijstje moest staan 🙂 En met het juiste volk aan tafel smaakte het dubbel zo lekker!

’s middags mocht ik bij oma en Oom Peer gaan lunchen. Ook hier had ik mijn wish list doorgegeven: verse pistolets met préparé en vers gekapt. Heerlijk! Oma was ook zo lief geweest om verse kervelsoep te maken. Het was om duimen en vingers bij af te likken (temeer omdat ik in Austin nog geen kervel gevonden heb…).

Daarna reed ik tot bij Philippe zijn pa en Laurette. Daar zag ik niet alleen Philippe’s nichten, maar ook de nieuwe Mechelse Scheper Blackie. Het beestje is nog jong en dus ook nog zeer enthousiast 🙂

Anja, één van de nichten, had een goodie bag mee. Het was gevuld met een glazen pot Nutella (in Austin is dit een plastic pot), chocotoffs en allerlei verschillende Côte d’Or chocolade. Dat werd ten zeerste geappreciëerd door het thuisfront.

Daarna werd ik bij Rutger en Sandrine verwacht. Een glaasje champagne stond me op te wachten samen met lekkere frietjes van de frituur. We hadden elkaar heel veel te vertellen en ook hier geldt dat met de juiste compagnie alles dubbel zo lekker is! Ik ging met een goed gevulde maag, maar vooral een goed gevoel naar huis…

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s