Zaterdag 28-3-15

Vandaag heb ik een beetje geholpen in het nieuwe huis van I&I; de stapels dozen zijn bij wijze van spreken oneindig. Ilona was content met mijn hulp, maar Ives vond dat ik niet bij hen was om te helpen. Ik deed het met plezier en was blij dat ik mijn (klein) steentje kon bijdragen.

Amelie en nichtje Fay gaan op zaterdagmorgen naar de Jijitsu. Ik reed mee, bleef een 30-tal minuten genieten van hun moves en kreten waarna we door reden naar de Colruyt. De stop hier was al bijna even belangrijk als de vorige 🙂

Anthony gaat op zaterdag naar de zwemles. Ik wou hem ook eens bezig zien en ook hier ben ik blijven kijken. Het is een bengel, in hart en nieren 🙂

’s Avonds was ik afgesproken met Wendy en haar gezin. We gingen lekker Italiaans eten en daarna nog iets drinken in een naburig café. Ik ging het niet te laat maken, maar we hadden allemaal zoveel te vertellen dat het zonder dat we er erg in hadden, al snel 1u was. Tegen half 2 lag ik terug in bed. Ik kon niet wachten tot het zondagmorgen zou zijn 🙂

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s