Vrijdag 27-3-15

I slept like a baby last night! Ik ben niet 1 keer wakker geweest! Na een lekker ontbijt bestaande uit verse boterhammen met zelfgemaakte confituur van Granny spring ik nog even bij onze vroegere buren in Wetteren binnen en ga ik een kijkje nemen naar ons oude huis. De nieuwe eigenaars waren niet thuis. Jammer… Ik had graag eens gezien hoe veel het huis al veranderd was, maar dat zal voor een volgende keer zijn, vrees ik.

Ik moest me alweer reppen naar mijn volgende afspraak: vegetarische lunch met ex-collega Els (een andere dan gisteren). Ook met haar was de tijd te kort om bij te praten want ik had Anthony beloofd hem van school op te halen. Daarna rijd ik door naar Moerbeke waar ik met 2 collega’s van mijn laatste job afgesproken heb. Op weg naar ginds word ik 2 x gecoupeerd! Ik ben die verkeersagressie niet meer gewoon! Ik rijd niet met mijn eigen wagen, maar met Ilona’s mooie Mini en zou hem niet graag in de prak rijden… Ze is wel verzekerd, maar toch…

Bij Tessa werden we enorm in de watten gelegd. Er stonden tapas op het menu. Hoewel ik ze niet allemaal geproefd had (er waren er veel te veel!), waren ze om ter lekkerst! Met een goed gevuld buikje en een warm gevoel van binnen rijd ik terug richting Melle.

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s