Donderdag 26-3-15

Toen ik mijn valies opende om uit te pakken, zat er een nota in van “TSA” (Transportation Security Administration). Ik had enorm veel Texaanse (m.a.w. SPICY!!!) kruiden mee om als kleinigheid cadeau te doen. Die mannen zullen dat maar verdacht gevonden hebben, vermoed ik. In ieder geval zat alles er nog in…

Die nacht had ik niet zo goed geslapen, ik was veel wakker geweest, had veel straat- en ander lawaai gehoord (Ilona en Ives zaten midden in hun verhuis en moesten nog veel meubels in elkaar vijzen), maar mijn eetlust was er niet minder op geworden. Na een lekker ontbijt komt Granny me al om 8.45u ophalen. We hadden een afspraak in het Sint Lucas ziekenhuis in Gent. Na een goed en uitgebreid gesprek, zowel bij de diëtiste als bij de diabetesverpleegkundige, wil Granny nog even bij haar vriendin stoppen. Na een leuke babbel begeef ik me naar mijn volgende afspraak: lunch (potje soep en broodje préparé!) met de ex-collega’s Els en Christel. Heel de middag hebben we lekker gekeuveld met de nodige natjes en droogjes. Dan is het helaas al weer tijd voor de volgende stop. Herman en zijn vrouw Kris zaten in Drongen op mij te wachten. Herman heeft vorig jaar zijn 75e verjaardag gevierd en was één van de afgevaardigd bestuurders op een vorig werk. Ik heb er 10 jaar gewerkt en veel geleerd. Herman was een kordaat en eerlijk man, zo heb ik ze graag. We zijn al die jaren contact blijven houden en vinden het fijn om bij te praten.

’s Avonds was ik uitgenodigd bij Inge, mijn schoonbroer’s zus, samen met Ilona en haar gevolg. We mochten er verse boterhammen, pistolets, sandwiches, rozijnenbrood, … met heerlijk (en veel te veel) beleg eten. Aangezien de kindjes op tijd naar bed moesten, kon ik ook nog even bij mijn andere zus Pamela en echtgenoot Kristof binnen springen. Helaas was Pamela niet aanwezig (ze had andere verplichtingen) maar ik heb met Kristof en de kinderen toch een beetje kunnen bijpraten. Ook zij zaten volop in een verhuis door verbouwingswerken en ook daar mocht ik al het moois bewonderen. Petje af voor de doe-het-zelvers! Prachtige resultaten, echt waar!

Ik had het gevoel dat ik geen last had van jet lag. Het zal waarschijnlijk door de emoties geweest zijn 🙂

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s