Allerlei

Sinds ik terug ben van België (woensdag 1 april) is het hier al het één na het andere geweest. Ik had tot de maandag nodig om terug in het dagelijkse ritme te komen. Dat had ik eigenlijk niet verwacht… De dinsdag erop was het Hanne’s 7e verjaardag (rainbow theme), de woensdag had ik een “girls night out” party bij ons thuis met de dames van de PTA, op zaterdag was er Hanne’s verjaardagsfeestje waar ik net niet ZOT werd van al die tierende kinderen en op zondag was er een VIA party in downtown Austin. Op een prachtige locatie met leuke mensen en lekker eten! Meer moet dat niet zijn…

De week erna heb ik heel de week nodig gehad om de game room te verven (mede omdat er verschillende meetings gepland waren waarop ik aanwezig diende te zijn en dus constant werd gestoord in mijn werk).

Vorige week was er dan terug een “normale” week: beetje hier en daar helpen op school voor de PTA, meetings bijwonen van de Texas PTA ivm de overdracht voor volgend jaar, Tine die STAAR testen had op maandag en dinsdag (testen om te zien of de school/leerlingen op niveau zitten) en dan gisteren naar de cinema voor Hanne’s verjaardag.

De film die Hanne wou zien was “Home”. Een leuke film! Je kan natuurlijk niet naar de cinema gaan zonder popcorn op je schoot. Terwijl Hanne en ik onze plaats gingen zoeken, bestelden Philippe en Tine drank en popcorn. Ik viel haast achterover bij het zien van de “ton” popcorn die ze meebrachten. Je zag Tine bijna niet meer staan achter de buckets popcorn! ’s Avonds hadden we geen honger meer 🙂

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s