PTA nieuws + Boosterthon

PTA update:

In een vorig bericht had ik het over het feit dat ik gevraagd geweest ben om volgend jaar vice president van de PTA te worden. Ik heb lang getwijfeld, al de voor- en nadelen genoteerd om uiteindelijk tot de conclusie te komen dat ik het ga proberen! Ik heb het voorstel aanvaard en samen met de nieuwe voorzitter worden we al grondig “ingelijfd”! Alle volgende vergadering (zowel de “General” die we sowieso al bij woonden, als de “Executive Board”) zullen de revue passeren. De eerstkomende zal ik al missen omdat ik dan nog op het vliegtuig richting Austin ga zitten. We hebben de statuten al gekregen, dus die kunnen we al beginnen doornemen. In juli wordt er een training voorzien door de Texas PTA. Deze gaat door in Dallas. De kosten hiervan worden in principe door de plaatselijke PTA’s gedragen. Een trip naar Dallas duurt een 3-tal uren, dus dat valt goed mee. Wie weet kan ik ginder wel andere Belgen ontmoeten.

Boosterthon update:

Vorige vrijdag was er de Boosterthon Fun Run. De zenuwen stonden gespannen gezien het voorval met die vader, maar het was voor niets nodig! Het was een fantastisch evenement! We hebben geen body guards nodig gehad! De kinderen hebben zich bij wijze van spreken de benen van onder hun lijf gelopen, de aanwezige supporters krijsten de longen uit hun lijf en de vrijwilligers waren enthousiast zoals gewoonlijk 🙂 In het begin van de wedstrijd was het nog frisjes, maar dan kwam het zonnetje piepen wat al snel tot “sweaty kids” leidde. Er waren slechts kleine probleempjes die dienden opgelost te worden, zoals kinderen oppeppen die gevallen waren tijdens de wedstrijd of sponsors die niet wilden zitten waar de directrice hen geplaatst had omdat er geen volk passeerde (wat uiteraard te begrijpen is). Het was een leuke laatste schooldag voor Spring Break. We hebben onze vakantie meer dan verdiend.

 

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s