PTA…

Heel veel van mijn tijd spendeer ik op school met name in de PTA. Het is het laatste jaar voor de huidige voorzitter en “vice president” en er wordt uitgekeken naar vervangers. Er werd me gevraagd of ik volgend jaar de taak van VP wil overnemen. De nodige opleiding is voorzien (in Dallas, een 3-tal uren rijden van Austin) en volgens de huidige “president” zou ik de erkenning krijgen die ik verdien. Ik voel me zeer gevleid, maar ik zit niet in de PTA om erkenning te krijgen. Ik sta niet graag in het middelpunt van de belangstelling. Eén van de redenen is dat als ik zenuwachtig ben, ik over mijn woorden struikel. Ik voel me nl. nog niet zelfzeker genoeg om in het Engels een hele uitleg te geven en natuurlijk over te komen. Mijn accent is verschrikkelijk! Je hoort onmiddellijk dat ik geen native speaker ben. Ook, als ik nerveus ben, begin ik te stotteren of onzin uit te kramen of erger nog: ik kan niet op mijn woorden komen 😦   Geef toe, dat is niet zo’n goede eigenschap voor een VP. Langs de andere kant: het administratieve luik spreekt me enorm aan! Ik ben niet voor niets al 20 jaar management assistant… Bovendien staat een job als VP heel goed op je cv. Ik weet echter ook niet of (weliswaar in de toekomst) een job en PTA VP te combineren zijn. Volgens mijn vrienden en kennissen zou ik het goed doen. En als het tegen zou vallen, kan ik nog altijd mijn ontslag geven. Anderen zeggen dan weer dat als ik me niet zeker voel, ik nog een jaartje moet wachten, maar ik heb schrik dat de kans dan voorbij zal zijn.

Hmm, decisions, decisions, decisions…

Ik zou zeggen: “wordt vervolgd”.

 

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s