Fondsenwerving op school

Van 3 tot en met 13 maart is er op onze school een “loopevenement” gepland om fondsen te werven. Een deel van deze fondsen zal gebruikt worden om een gedeelte van de speelplaats te overkappen zodat de kinderen in de lente en zomer in de schaduw kunnen ravotten.  Dit is geen overbodige luxe want de Texaanse zon “burns like hell”! Een ander deel moet nieuwe laptops vergoeden. Deze worden deels gesponsord door Dell, maar een gedeelte moet nog steeds betaald worden. Een selecte groep, onder mijn leiding, is al even bezig met af en toe te vergaderen en mails uit te sturen. Deze week beginnen de echte voorbereidingen. Het project heet: Boosterthon Fun Run”. Naar het schijnt is deze organisatie heel goed in hetgeen ze doen en wordt er veel geld gegeven. En daar is het ons nu net om te doen 🙂 Als jullie benieuwd zijn naar het concept: www.boosterthon.com!

Zaterdagavond was er weer een “girls night” met een deel van de VIA-vrouwen. 3/4 van de echtgenoten waren nog steeds op zakenreis en als de kat van huis is… tja, dan… Nee, nee, zo erg was het niet. Het was niet zo laat als vorige week, maar daarom niet minder leuk! Ann had lekkere ceviche met rijst klaar gemaakt, Katelijne had appel-yoghurt muffins gemaakt en ik had verse suikerwafels mee. Ik heb er zelfs geleerd dat je in het Antwerpse schuimwijn met lange vingers combineert! Ik had daar nog nooit van gehoord.

Zo zie je maar, niet alleen in Texas hebben ze speciale gewoontes 🙂

 

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s