100 dagen Hanne + vernissage Tine

Hanne vierde vandaag haar 100 dagen! Niet zoals wij de 100 dagen kennen: de laatste 100 dagen school en dan ben je ervan af! Hier is dat anders: al 100 dagen van het schooljaar zijn voorbij! De eerstejaars leerlingen mochten zich verkleden als eeuwelingen. Hilarisch! Ik had grijze haarspray gekocht, maar Hanne wilde haar haar eerst niet laten spuiten. Uiteindelijk heeft ze dan toch toegegeven 🙂  De “wish list” van de juf was als volgt: gebloemde rok,  kniekousen, haar in krullen, bril, … Ik vind vooral haar bril zalig! Het feit dat ze gisteren nog een tand verloren had, was mooi meegenomen! Aja, al een 100-jarige gezien met veel tanden? En dan bedoel ik niet het vals gebit…

Ik was om 5u50 opgestaan (wat een moeder lijden kan!) om haar haar in krullen te doen! Ik zal er deze avond niet lang uit zijn 🙂

Er waren leuke “exemplaren” te bewonderen op school: een jongen met bretellen, klak, witte snor en grote zwarte bril kwam precies uit de tijd van toen. Een meisje met een dotje in haar haar, sjaals rond de schouders en op het hoofd, met wandelstok, enz… De mama’s hadden er duidelijk hun werk van gemaakt.

 

In een vorige post vermeldde ik dat Tine haar kunstwerk tentoongesteld was in de bib van Round Rock. We zijn dit weekend een kijkje gaan nemen. Enkele foto’s van het resultaat zie je hieronder. Het waren slechts enkele leerlingen uit the 4th en 5th grade die aan de tentoonstelling deel namen. Uit het 4e was Tine met een 5-tal medeleerlingen uitgekozen… Ik ben blij dat ze zo creatief is. Dat heeft ze in ieder geval niet van ons 🙂

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s