VIA nieuwjaarsdrink en ander nieuws

Vorige zaterdag had de VIA nieuwjaarsdrink plaats bij Renaat en Katelijne. Deze keer was er een nieuwe familie: Faustinus, zijn vrouw en hun 10-jarig dochtertje. Hij is geboren en getogen in Mexico City. Zijn Antwerpse moeder en vader zijn meer dan 50 jaar geleden naar Mexico verhuisd. Hij heeft nooit in België gewoond en spreekt vloeiend Spaans en Engels. Hoewel hij het Antwerps dat thuis gesproken werd, niet veel oefent, kon hij zich zeer goed uitdrukken. Soms leverde dat hilarische toestanden met schitterende woordspelingen op. Vooral zijn accent was prachtig om te horen. Ik denk dat ik mag zeggen dat deze bijeenkomst tot nog toe veruit de beste van allemaal was. Ik heb me goed geamuseerd, veel gelachen (mijn kaken deden er pijn van!) en genoten van het gezelschap. Ik ben blij dat ik zulke toffe mensen tot mijn vrienden/kennissenkring mag rekenen.

Deze week kwam Tine met een briefje naar huis met opschrift: “Congratulations! Your artwork is on display at the Round Rock Library untill February 24th! Go check it out!”. Ze weet niet over welk kunstwerk het gaat dus zit er niets anders op dan te gaan kijken 🙂

Ik ben superbenieuwd! Vooral om te weten of het enkel haar werk is of van heel de klas… Wordt vervolgd!

Artwork expo

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s