Januari en 27 graden!

Vandaag was het 27 januari en 27 graden C in Austin. Wat een heerlijke dag1 Met zulke temperaturen kan een mens niet binnen blijven.

In de voormiddag ben ik gaan shoppen. Ik ben op zoek naar een donkere jeansbroek, maar vind geen enkele naar mijn goesting. En als ik al een leuke zie, is mijn maat uitverkocht 😦 Ik ben dan maar met een mooi truitje naar huis gekeerd 🙂 Morgen doe ik een nieuwe poging voor die jeans.

Deze middag heb ik in de tuin gewerkt. Al de distels en paardebloemen uitstekken… Het is nogal een werk! Ik heb in totaal al een 5-tal uren op de teller staan en zit nog niet eens half weg… zucht… Er groeit veel onkruid… en onze tuin is aan de grote kant, ik zal dus nog even zoet zijn. Maar niet getreurd: de mooie dagen komen eraan!

Vorige week was het “Science Fair” op school. Het 4e en 5e moesten een project kiezen en daar het nodige opzoekingswerk voor doen alvorens ze er over mochten vertellen. Tine’s onderwerp was “liquid soap”. Initieel wou ze het over de vorm van een vliegtuigvleugel hebben, maar dat mocht niet van de leerkracht. Ze was een beetje ontgoocheld maar zette zich toch voor 100% in voor haar project. Het resultaat was dat ze als 2e eindigde. Ze was super fier en straalde met haar behaalde resultaat. De eerste prijs in haar klas ging naar een project over bellen blazen, meer bepaald wat je moest doen om grotere bellen te krijgen. De besten van alle scholen mogen zich dan verdedigen op staatsniveau.

Vorige week ben ik gaan lunchen met een VIA vriendin: het was leuk, gezellig en lekker. En een beetje op zijn Europees: wijn bij de lunch! Nu donderdag ga ik met Alaka, mijn (Indische) vriendin van op school, Indisch eten en kijk er wel naar uit aangezien ik nog nooit Indisch geproefd heb. Ik hoop alleen maar dat het niet te spicy zal zijn, want daar ben ik niet zo zot van. Alaka zal moet vertalen en vooral uitleggen wat er op de kaart staat. Zaterdag is er dan de nieuwjaarsdrink met alle VIA-ers. Het belooft een leuke week te worden!

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s