December 2014

De maand december is bijna voorbij. Het was een bewogen maand: Granny ging terug naar huis; Thunder, de hamster, is gestorven, Cranberry en Pumpkin zijn naar hun nieuwe thuis…

Het was ook Philippe’s verjaardag. Daar hoorde een lekkere confituurtaart bij. Op verzoek niet met de gebruikelijke abrikozenconfituur, maar eens met frambozen. Ik verkies de abrikozenversie…

Kerst is ondertussen ook weer voorbij. De buikjes werden goed gevuld en de cadeautjes werden door iedereen hartelijk ontvangen. Op naar Oudejaar!

Maandag zijn we naar Mount Bonnell gereden. Ik wilde dit eigenlijk met Granny doen, maar onze tijd samen was hiervoor te kort. Het is een populaire toeristische bezienswaardigheid omdat het het hoogste punt van Austin is en het uitzicht er adembenemend is! Je kan de “skyline” zien, maar ook de mooie optrekjes aan Lake Austin. In één ervan woont Matthew McConaughey… Voor degenen die hem niet kennen, hier een link naar zijn eigen Wikipedia-pagina. Een leuk weetje voor de dames: in 2005 is hij als meest sexy man van het jaar verkozen!

One thought on “December 2014

  1. Hallo,

    Ik volg jullie al een tijdje via jullie blog, lekker geschreven en leuk om te volgen. Zelf zijn wij in oktober vanuit het kleine België naar Tucson, AZ verhuisd via de DV-lottery. We hebben het hier naar onze zin en ik hou ook een blog bij. Jullie staan sinds het begin in de lijst met links van medebloggers in Amerika. Veel succes nog verder met alles wat jullie doen.

    Grts
    Bart

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s