Woensdag 26 november

Granny heeft deze morgen een beetje langer geslapen. Wij waren al aan het ontbijten als ze de trap afkwam. Ze is op vakantie, dus mag ze uitslapen. Tine was wel gaan kijken of ze al wakker was, maar het licht brandde niet…

Nadat we allen gewassen waren en de picnic klaar stond, trokken we erop uit naar Austin. Er was een tentoonstelling in het Bullock Museum over een 17e eeuws Frans schip “La Belle” genaamd. Het was een zeer interessante tentoonstelling. Meer info erover vind je hier.

Na het museum hebben we eerst onze picknick opgegeten en wilde Hanne een foto van ons trekken, maar het lukte haar niet zo goed. Er stond een jonge kerel een eindje verderop en zag Hanne sukkelen en bood spontaan aan om van ons alle 4 een foto te trekken. Hij vroeg van waar we waren (ons accent valt nog steeds op!). Toen we hem vertelden dat we van België waren, begon hij spontaan in het Frans te praten! Hij vertelde dat hij 2 jaar in Frankrijk gestudeerd had. Het was eraan te horen, zijn Frans was heel goed! Mijn accent is erger, hoor! 🙂

Daarna was het Capitol aan de beurt. Eenmaal voorbij de controle zag Granny de imposante binnenkant van het Capitol. Als je in het midden op de ster gaat staan en je kijkt omhoog en zegt iets, hoor enkel jij de echo. De omstaanders zijn zich van niets bewust.

Toen was het tijd om naar de Austin Animal Shelter te rijden. We hadden deze morgen bericht gekregen dat we “goedgekeurd” waren om als “foster family” door het leven te gaan en mochten in de loop van de dag de nest met poesjes ophalen. De meiden waren in hun nopjes. Het is een nest bestaande uit 2 katertjes en 1 kattin. De namen zijn Cranberry, Pumpkin en Turkey. Het valt niet op dat Thanksgiving voor de deur staat… Pumpkin is een rostje, Cranberry is een grijze korthaar en Turkey, de kattin, is een grijs poesje met lang haar. Onze voorkeur gaat naar een kattin, dus zou het Turkey wel eens kunnen worden. Er is maar 1 probleem… Babiche vindt het niet zo leuk 😦 Ze is zeer agressief naar de kittens, maar ook naar ons toe. We gaan het goed in de gaten houden en hopen dat alles op in zijn plooi valt. Fingers crossed!

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s