Zaterdag 22 + zondag 23 + maandag 24 november

Vrijdagavond was het naar goede gewoonte pizza en movie night. Als Granny niet in slaap ging vallen (ze kon niets beloven gezien de jetlag…) zou ze pizza en popcorn mee-eten. Eigenlijk mag ze van de diëtiste geen pizza eten, maar een proevertje als uitzondering kon zeker geen kwaad. Granny heeft de volledige film uitgekeken, maar we waren dan ook vroeg genoeg gestart!

Zaterdag zijn mama en ik gaan shoppen. Ze heeft een nieuwe grijze gilet van merinos wol gekocht. Ze heeft ook nog een flesje parfum voor geen geld op de kop kunnen tikken en een “huispak” zoals ze dat zo mooi zegt, alleen hoop ik maar dat ze er nooit mee op straat loopt! Ik ben geen fan van huispakken… Ook een mooie paarse sjaal van Calvin Klein en een prachtige handtas van het merk Coach kon ze niet laten liggen.

Daarna hebben we boodschappen gedaan in de HEB. Dit is de lokale Delhaize, maar dan veeeeeel groter. Ze moest lachen toen ze hoorde waarvoor de letter HEB staan: Here everything’s better.

We zijn naar huis moeten komen omdat het onweerde. Er was een waarschuwing uitgestuurd dat de kans op tornado’s groot was. Granny had weeral chance! Ik wou me niet riskeren om niet thuis te zijn als al dat natuurgeweld ging losbarsten. Gelukkig is het bij hevig onweer gebleven…

’s Avonds had Granny nog een beetje last van jetlag, maar het ging al beter. De oogjes vielen pas dicht rond half 10-10u.

 

Zondag 23 november:

We zijn in onze wijk gaan wandelen, tot aan de speeltuin en terug. Daarna hebben de meiden gezwommen en hebben we heerlijk stukje steak op de barbeque gebakken. Helaas konden we niet buiten eten omdat het te kil werd. Nu ja, we zijn dan ook al november. In België moeten de sjaal en wanten al bovengehaald worden….

 

Maandag 24 november:

’s Morgens zijn we om nieuwe cowboy boots en bijpassende hoed voor de meiden gereden. De boots van Hanne waren al een hele tijd te klein en stonden enkel maar mooi te wezen in de gang. Ze had van die flashy roze botjes, super schattig, maar ze heeft ze niet lang kunnen dragen. Die van Tine waren blijkbaar ook te klein, maar ze deed ze toch nog aan. Gevolg: blaren op haar hielen! Het was dus hoog tijd om nieuwe aan te schaffen. Hanne heeft deze keer rode gekozen, Tine dezelfde als haar vorige paar, maar een andere kleur. Beiden zijn content met hun nieuwe pronkstukken.

Mama en ik zijn naar de Super Target gereden. Ook deze keer stond ze met een mond vol tanden te kijken 🙂 We moesten niet veel hebben, maar slaagden er toch in om er anderhalf uur in rond te lopen. En moet je weten, we hadden nog niet de helft van de winkel gezien…

Aangezien mama haar halve leven in de bib gewerkt heeft, wou ze ook een kijkje nemen bij “Half Priced Books”. Deze boekhandel is een beetje te vergelijken met “De Slegte” in België: je kan er tweedehands boeken aan- en verkopen, maar ook nieuwe. Uiteraard is ze niet zonder iets naar huis gegaan. Ze heeft haar verzameling aangevuld met een exemplaar van John Steinbeck en 2 boeken van de Brontë Sisters. Een boekje met gedichten van soldaten uit de eerste wereldoorlog (In Flanders Fields) heeft ze ook gekocht.

Het was een geslaagde dag…

 

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s