Donderdag 20 november

Granny had goed geslapen en was slechts 2 x wakker geworden. Rond 8u kwam ze naar beneden, de meisjes waren al naar school vertrokken. Haar suikerwaarden stonden perfect.

Vandaag ging ik haar de Super Walmart tonen, ze zou nogal ogen trekken! Ze vond het complex enorm! Binnen viel haar mond open: wat een ruime keuze aan alles. Echt alles: 50 soorten ontbijtgranen, 30 soorten brood, kalkoenen zo groot dat je er met 30 man van kunt eten, ze kon haar ogen niet geloven! Ze had er al over gehoord, maar nog nooit in het echt gezien. We hebben 15 minuten nodig gehad om yoghurt te zoeken waar geen suiker in zat. Ze kon ook niet geloven hoe goedkoop de kleren waren… Nu ja, dat is ook niet te verwonderen, want van echt goede kwaliteit is het niet.

Granny moet elke dag een uurtje bewegen om haar suiker op peil te houden. Na onze wandeling in de mooie herfstzon (het was nog steeds 23C) gingen we de meiden ophalen aan de bushalte. Ik toonde haar dat de bus zijn rode knipperlichten aanzet als de kinderen uitstappen en er dan geen enkele wagen meer voorbij mag. She was quite impressed.

’s Avond van 18 tot 20u was het de ICF Fair waarop alle familieleden uitgenodigd waren. Ik was weken van tevoren  bezig geweest om dit “event” voor te bereiden en in goede banen te leiden, ik kon en mocht dus niet afwezig zijn. Er was ook een “book fair” (=boekenbeurs) in de bibliotheek waar Hanne al een hele week over bezig was. Granny moest meekomen van haar, geen ontkomen aan. Gelukkig wou ze maar al te graag een kijkje nemen op hun school. Als ex directrice en ex bibliothecaresse wou ze graag “Principle Stowe” en ook de schoolbibliothecaressen ontmoeten. En zo geschiedde…

De ICF Fair bestond uit verschillende optredens. Eén van de optredens was een Afrikaanse dans. Er was aan Tine gevraagd of ze wilde meedansen. Het was op muziek zoals van Miriam Makeba, heel opzwepend en echt Afrikaans. De gehele zaal was aan het dansen!

Het was een geslaagde avond, maar Granny’s oogjes vielen weer dicht rond 21u….

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s