Aankomst Granny

Woensdag 19 november rond 16u zou Granny haar vliegtuig landen. Philippe en Hanne gingen haar gaan ophalen en veilig thuis brengen. Ikzelf had die dag de presentatie over Egypte voor de International Children’s Festival om 2u gepland staan en ik moest ook Tine naar de hip hop les brengen. (De echte reden is eigenlijk dat ik niet durfde. Ik ken de weg niet rond de luchthaven en ben er eens aangehouden geweest door de politie (nota bene de eerste week dat we hier woonden!). Je moet op de baan letten, op je snelheid, maar ondertussen ook nog de borden lezen om te weten waar je naartoe moet en als er nog iemand naast jou zit nog praten ook… enfin, ik was er niet gerust in en heb dus Philippe maar gestuurd. Ik zou trouwens ook veel te emotioneel zijn.)

De vlucht was op tijd, Philippe en Hanne ook. Toen Granny in de auto zat, belde ze op dat ze goed aangekomen was en alles ok was. Ze had nog even haar nachtinsuline ingespoten want van de verpleegster moest ze die inspuiten op hetzelfde tijdsstip als in België.

Op het ogenblik dat Tine en ik de letters “welcome to Austin” op de garagepoort kleefden, kwamen ze de oprit opgereden. We waren nog niet klaar en Granny was er al!

Tine was content om haar nog eens vast te pakken en ik uiteraard ook. Ik heb niet geweend, maar kreeg wel de krop in de keel en mijn oogjes werden toch wel waterig. Ik ben een emotioneel kuiken en zal nu wel niet meer veranderen, zeker?

Granny leegde haar valies en er kwamen allerlei schatten uit te voorschijn! Gelukkig heeft ze dat allemaal voorbij de douane gekregen…

Tine was uitgelaten en een echte spraakwaterval! Granny had de tijd niet om te ademen en om rond te kijken! Ik had een beetje compassie met haar 🙂 Haar suikerwaarden stonden goed, we hebben een glaasje champagne gedronken en lekker gegeten, maar rond 21u vielen Granny’s oogjes dicht. Ze had niet veel geslapen op het vliegtuig maar heel veel gelezen! Als ze op “Texas time” wou komen, moet ze het ritme hier volgen… dus, bed binnen!

Morgen is een nieuwe dag!

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s