6e VIA party

De 5e VIA party was nog niet goed verteerd (13 sep.) of de volgende stond al gepland: 26 oktober. Wij, Vlamingen, houden toch van een goed feestje, nietwaar?

Eigenlijk is het (bijna) altijd dezelfde harde kern die aanwezig is. Dit maakt het ongelofelijk leuk omdat je de mensen echt begint te kennen en ondertussen een beetje weet wie wat graag eet en drinkt. Langs de andere kant is het ook jammer dat er niet wat meer nieuwe gezichten bijkomen, want zo kunnen we “netwerken”, je weet immers nooit waarvoor het kan dienen.

Het 6e feestje werd ingericht door Anne en haar echtgenoot Ricky. Tusen haakjes: Anne is de Vlaming van de 2. Oorspronkelijk was het de bedoeling dat het feestje bij hen zou doorgaan. Ze wonen op een appartement en Anne had een beetje schrik dat het te krap zou worden. Toen zeiden vrienden gewoon dat het feestje bij hen thuis mocht doorgaan! Een hele bende onbekenden in je huis! Ik denk niet dat iemand in België dit zou voorstellen.

In ieder geval mocht er een groep van 15-20 man genieten van het huis en de faciliteiten van Ariana en haar echtgenoot. Het huis was splinternieuw en lag in een prachtige omgeving: ongerepte natuur waar je ook keek, slechts enkele huizen stonden er. ZALIG! Ik zei direct tegen Philippe dat ik daar ook zou kunnen wonen. Ver weg van alles en iedereen (ok, het heeft zijn nadelen als je om boodschappen moet, maar toch…). De natuur was zo ongerept… Ik vroeg de vrouw des huizes of ze soms coyotes in haar achtertuin zag. Ze had er nog geen gezien, maar had wel al een “bobcat” over de afsluiting zien springen.

Het is een Amerikaanse gewoonte om aan elke bezoeker je volledige huis te tonen. Ook ik kon er niet aan ontsnappen 🙂 Toen ze me één van de vele badkamers toonde, viel mijn mond open! Een inloopdouche zo groot als onze dressing! Prachtig afgewerkt met 2 afzonderlijke douches, waarvan je de douchekop kon afnemen om zo de wanden af te spuiten; 2 afzonderlijke lavabo’s, een grote spiegel en heel veel plaats om je te omkleden.

Aan de achterzijde van het huis was er een terras voorzien over de gehele lengte van het huis. In een hoek was er een open haard en hing er een TV aan de muur. Ariana vertelde dat dit haar favorite plekje was en ik kon haar geen ongelijk geven. Het was er zalig vertoeven. Er was nog een prieeltje waar de BBQ en de “smoker” stonden. Ook daar was een TV aanwezig. Er was tevens een zwembad met bar! Ook een petanque baan kon/mocht niet ontbreken. Helaas heb ik geen foto’s van dit prachtige optrekje, of van het feestje, maar geloof me vrij, het was de moeite!

Ook deze keer was het een geslaagd feestje en niet alleen omdat we pannenkoeken meehadden omdat het Tine’s verjaardag was!

bobcat

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s