Die Amerikanen toch… deel 3

* We hebben hier een TV-kanaal gevonden, Jambers is er niets tegen! De naam? TLC , of zoals Philippe zegt: The Losers Channel! Hieronder vind je titels van enkele van hun programma’s:

– Sister wives (over de mormonen en al hun verschillende vrouwen): interessant om te zien hoe ze met elkaar omgaan…

– My 600 lb (!) life: als je 1 aflevering gezien hebt, heb je ze allemaal gezien…

– My teen is pregnant… and so am I.

– I’m addicted to drinking paint: duh? Of “I’m addicted to licking my cat… and eating its hair” (!) of nog: “I’m addicted to … sniffing dirty diapers and eating them”(!);  gross! Dat is een programma over mensen die een paar vijzen kwijt zijn. Ge kunt het zo zot niet bedenken of het is op TV geweest… in mijn ogen: zielig en a complete waste of time!

– Outrageous 911: mensen die van alles tegenkomen en dan “911” moeten bellen voor hulp: HILARISCH! Ik heb al verschillende keren in een deuk gelegen terwijl ik zat te kijken en zelfs al eens bijna in mijn broek gedaan van het lachen!

Op hetzelfde kanaal was er een tijdje geleden eens een programma over rare of grappige uitvindingen. Eén van deze uitvindingen vond ik geweldig, doch mijne wederhelft was er niet zot van. Het ging over “carlashes”. Ik vind dat supercute! Als ik ooit een eigen wagen heb, die niet als gezinswagen gebruikt wordt, dan koop ik die dingen! Een link naar hun website vind je hier. Schattig, toch?

Een andere uitvinding is om Angelina Jolie lippen te krijgen. De uitvinding noemt “lucious lip pump” en zuigt het bloed naar je lippen zodat deze opzwellen. Een link naar het filmpje op You Tube vind je hier. Een kleine waarschuwing: voor alle zekerheid: niets eten of je verslikt je! Of de Face Slimmer Mouth Muscle Tightener! Je moet maar eens googelen… Ook voor deze geldt bovenstaande waarschuwing.

Nog eentje: de face kini! HILARISCH! Volgens mij is dat gewoon een SM-masker… Of een ander Aziatisch product: Ace Power! Dat moet iedereen gewoon in huis halen! Een filmpje vind je hier. De eerste 30 seconden is er niets te zien, blijven kijken dus… Of de Pair a keets: een link naar hun website vind je hier. Nog een ander: the Flash bang… Yep, only in America…

Ik ga erover ophouden, of ik blijf er in… Hierbij nog een deel van mijn lijstje met grappige uitvindingen voor degenen die nog een beetje willen lachen:  squishy bath, kwik sip, fabrican, collid escape, cojo hands free kit, hot booties, go plate, slumber mitt, vaportrim, alligetter: al moet ik toegeven dat dit wel een handig gereedschap lijkt! Veel google plezier!

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s