Altijd maar bezig…

Het is even geleden dat ik nog geblogd heb, maar ik ben druk bezig met van alles en nog wat. De badkamer van de meisjes is ondertussen geverfd en ik ben nu “actief” bezig in de PTA op school waardoor ik elke morgen de deur uit ben. Er zijn dit jaar 2 grote evenementen op school die veel vrijwilligers kunnen gebruiken. Ik ben voor deze 2 evenementen mee verantwoordelijk. Het 1e vindt plaats in november. Het is het “International Children’s Festival (ICF)”. Dit wordt elk jaar gevierd. Vorig jaar heb ik België voorgesteld, waarschijnlijk dit jaar opnieuw, maar daar zijn we/ze nog niet uit. Ondertussen mag ik samen met Alaka, een zotte madam uit India die 12 jaar in San Francisco gewoond heeft, op pad gaan om sponsors te ronselen. Amerikanen staan hiervoor veel meer open dan Belgen. Ze willen ook echt iets betekenen voor hun gemeenschap, en al zeker als het ten voordele van kinderen is. Tot op heden hebben we al 3175$ opgehaald. De ploeg van vorig jaar had 4460$ in de kassa gebracht. Uiteraard willen wij beter doen! We hebben ongeveer nog een 5-tal weken te gaan, dat zou dus moeten lukken.

Een ander evenement is in maart. Dit mag ik volledig in handen nemen. Gelukkig kan ik wel terugvallen op de steun van de gehele PTA, want het zal nodig zijn. Maar voorlopig concentreer ik me op het “ICF-event”.

Gisterenavond was er een “girls night” voor alle PTA-leden bij de vroegere PTA voorzitter. Zij is verhuisd en haar kinderen mogen dus niet meer naar onze school gaan. Het was een geslaagde avond. Ik heb veel nieuwe mensen leren kennen en ook enkele bekende gezichten gezien. Het doet me deugd om opgenomen te worden in hun gemeenschap, want onze vrienden en familie mis ik toch wel… Philippe heeft niet zoveel nood aan contact met anderen, maar hij weet als de beste dat ik dit nodig heb om me goed te voelen. Hij is dan ook supercontent dat ik happy ben en me stilaan begin thuis te voelen (hoewel er nog veel is waarover ik verwonderd ben en soms niet begrijp…).

Een volgend project op mijn “to do lijstje” is onze slaapkamer verven. Ik zou graag hebben dat het af is tegen dat mijn mama ons komt bezoeken, dus moet ik zien dat er op tijd aan begonnen wordt. Het plan is om dit weekend de kamer leeg te halen, alles afplakken, gaatjes vullen en zelfs al een 1e laag verf op het plafond aanbrengen. Ik wil met 2 kleuren werken, dus is het sowieso al arbeidsintensiever. De kamer is enorm groot (een echte balzaal als je het mij vraagt), maar dat is dan weer een voordeel. Ondertussen zullen we in de logeerkamer slapen en hopen dat de meiden in het weekend niet te vroeg wakker worden want hun speelkamer grenst aan de logeerkamer…

 

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s