Feestje hier, feestje daar… feestjes overal!

Ik heb het gevoel dat we hier van het ene feestje naar het andere rollen, which I  like very much, mind you 🙂

Vorige week dinsdag zijn Kiliane en Karel (VIA-ers) nog even langs geweest alvorens zij terugkeren naar België. In september worden ze in Zuid-Korea verwacht voor Karel’s werk. Ze houden eerst nog een tussenstop in België waar ze o.a. gaan trouwen. Bij deze wens ik hen veel geluk in deze spannende tijden! Zuid-Korea… wow… Het zou niets voor mij zijn…

Dit weekend waren de meiden uitgenodigd voor Annalies haar verjaardagsfeestje. Zij is de 6-jarige dochter van Ann en Peter, de VIA-ers die als eersten de VIA-parties op gang getrokken hebben, waarvoor dank 🙂

Het feestje ging door in een “build a bear” winkel. Daar kan je een knuffel laten opvullen en er kleertjes voor kiezen. De meiden wilden dit al lang doen, maar het was er nog niet van gekomen. De winkel was in een shopping center waar ik nog nooit geweest was. Terwijl de meiden hun knuffel samenstelden, ging ik het shopping center verkennen. Na het hele gebeuren werden we bij Ann en Peter thuis verwacht waar de kindjes konden zwemmen, spelen, en pizza en cake eten. De ouders konden samen keuvelen, eentje drinken (of 2 of 3 of …) en heerlijke ribben eten (ja, Lola, ik weet het… geen Amadeus-ribben, maar ze waren toch overheerlijk: het vlees viel letterlijk van de beentjes! En ik moest, met een beetje heimwee aan jullie denken… en aan de heerlijke lookpatatten!).

Philippe was niet mee gekomen aangezien hij nog maar net een kampioenschap op iRacing opgestart heeft. De mensen die hem kennen, weten dat hij gebeten is door alles wat met autoracen te maken heeft. Aangezien hij zelf in real life niet meer kan racen wegens geen budget, kan hij nu via iRacing zijn drang beheersen. iRacen is niets minder dan virtueel racen. Het desbetreffende kampioenschap luidt “Skip Barber 2k Cup”. Een link naar het verslag van de eerste race vind je hier. Inderdaad, ook hier komt een echte verslaggever aan te pas! Ik weet het, te zot voor woorden, maar ik ben al lang blij dat ons geld er niet naartoe gaat zoals in de tijd van de karting en Clio- of Yaris-cup… De eerlijkheid gebied me echter om toe te geven dat we elkaar op de “race track” leren kennen hebben en er hele mooie tijden beleefd hebben… Toen kwam Tine, die in haar buggy mee ging naar de circuits van Zolder, Francorchamps, Dijon, zelfs de Nürburgring… En dan was Hanne er… Zij werd slechts een enkele keer meegenomen naar de Nürburgring, maar vond het daarom niet minder spannend!

 

 

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s