Zondag 6 juli: Camp Mabry – Roaring Fork

Zondag hebben we Camp Mabry bezocht. We wilden dit al lang eens doen en nu Wendy hier was, was dit het perfecte moment. Camp Mabry is een “Texas Military Forces Museum”. Het was het hoofdkwartier van de Texaanse strijdkrachten en is nog steeds actief. Camp Mabry is genaamd naar Generaal Woodford H. Mabry. Hij was Adjudant Generaal van 23 januari 1891 tot en met 4 mei 1898. Een beetje meer achtergrond en interessante geschiedenis over Camp Mabry vind je hier. Camp Mabry is open voor het grote publiek (op vertoon van een geldig ID) en je mag er gebruik maken van bepaalde faciliteiten zoals de looppiste. Het was geweldig interessant en ik heb veel foto’s getrokken, maar kan er helaas maar een aantal hieronder plaatsen. De kinderen waren vooral onder de indruk van al de tanks op het terrein en van het feit dat er sommigen nog gebruikt worden voor demonstraties en “parades”.

Ondertussen zijn Mauro en Bo zo enthousiast over Texas en alles wat er mee te maken heeft, dat ze een cowboyhoed wilden. We hebben hen meegenomen naar hetzelfde winkeltje waar onze hoeden en laarzen vandaan kwamen. Het is bijna niet te geloven, maar de winkeluitbaatster herkende ons nog. Beiden hebben een witte gekocht en het mag gezegd worden, ze zien er schitterend uit. Mauro zou niet misstaan op een ranch :-). En hij zou heel wat meisjesharten sneller doen slaan met zijn “moves”! Tine vond hem bijzonder grappig en had veel plezier met haar kameraad.

’s Avonds zijn we gaan eten in de Roaring Fork. Deze keer zaten we binnen aangezien er te veel vliegen waren. Het eten was zoals gewoonlijk heerlijk en de tafelgenoten super aangenaam!

 

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s