Zaterdag 5 juli: Ghost town – Outlet stores

Zaterdag was het mijn jongste zus Ilona haar verjaardag, maar ook mijn neef Maarten trouwde die dag. Ilona en mijn oudste zus Pamela gingen er met hun gezin naar toe, samen met mijn mama. Doordat het de dag ervoor een beetje later was dan gewoonlijk, hebben we ook een beetje langer dan gewoonlijk geslapen. Het was maar tegen 13 uur onze tijd dat mijn frank viel dat het Ilona’s verjaardag was (het is 7 uur later in België, het was dus al 20 uur bij haar). Ik ben vergeten bellen, maar stuurde haar wel een smsbericht. Het schaap was een beetje ontgoocheld omdat ik haar vergeten was 😦 . Met al dat bezoek in huis gingen de uren en dagen zo snel voorbij… Het spijt me zo, Lola…

Alvorens we die dag de Ghost Town J. Lorraine te Manor gingen bezoeken, wilden de kinderen eerst nog even zwemmen. Wij hadden dit stadje vorige jaar al eens bezocht, als de temperatuur aangenaam was, maar voor Wendy en co wilden we er gerust nog eens langs gaan. De zon stond hoog aan de hemel en deed haar uiterste best om goed te schijnen! Bijgevolg was het ontzettend warm en Philippe werd bijna als enige constant geprikt door allerlei insecten. Het viel niet zo goed in de smaak dus hebben we er niet al te lang vertoefd.

Maar niet getreurd, de Premium Outlet Shops te Round Rock bleven precies Wendy en Mario hun naam roepen 🙂 . Als afsluiter zijn we daar nog eens gestopt en hebben we ons nog eens laten gaan. Een link naar de verschillende merken die in de Outlet shops te vinden zijn, vind je hier. De prijzen zijn echt ongelofelijk! Wendy zal dan ook met een goed gevulde valies naar België terugkeren.

 

 

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s