Wendy en co

Woensdag 2 juli werden Wendy en haar gezin ongeduldig door ons opgewacht. Ze zouden een hele week bij ons logeren. We zouden hen het uitgestrekte Texas tonen in al zijn facetten.

We kennen Wendy en co al een hele tijd. Mauro heeft in Wetteren-ten-Ede nog bij Tine in de kleuterklas gezeten. Ze konden het altijd al goed met elkaar vinden. En ook Hanne (6) en Bo (12) zijn dikke vriendjes ondanks het grote leeftijdsverschil. Wendy is een heel sympathieke dame met een groot gevoel voor humor. Mario is iets stiller, maar moet zeker niet onderdoen 🙂 Vanaf het moment dat ze hier toekwamen tot het moment dat ze vertrokken weerklonk Wendy’s lach door het hele huis.

Zij hadden voor ons een verrassing mee: niet alleen een hele valies vol lekkers (de douanebeambten zullen nogal gekeken hebben en jaloers geweest zijn toen ze dat allemaal zagen passeren! Voor de nieuwsgierigen onder jullie: er zat o.a. licht bruine suiker in, Picon à l’orange, neuzen, suikerwafels, mergpijpjes, chocolade, zurkel, en nog heel veel andere heerlijke dingen), maar ook een soort boekje met tekeningen en tekst van alle kindjes uit Tine’s en Hanne’s klas van op hun vorige school Eureka! Ik heb maar ’s anderendaags de moed gevonden om het in te kijken, de tranen gingen anders rijkelijk gevloeid hebben 🙂  Wendy was zo lief om hiervoor Juf Ilse aan te spreken en samen hebben ze dit ineen geknutseld.

Woensdag hebben we niet veel gedaan behalve tetteren, tetteren en nog eens tetteren… en een beetje gezwommen… En, oh ja, hoe kan het ook anders, veel gedronken en lekker gaan uit eten bij Z’Tejas. Het eten en de compagnie waren fantastisch! De volgende ochtend voelde Mario zich echter niet zo lekker door de vele “jalapenos” die hij daags tevoren gegeten had. En neen, het kwam niet door de alcohol… of misschien maar een heel klein beetje…

Op donderdag 3 juli hebben we met z’n allen de Premium Outlet Stores in Round Rock onveilig gemaakt. Rond 4u barstte een hevig onweer los vlak boven ons hoofd. Dit heeft er ons echter niet van weerhouden om verder te blijven shoppen. Het was echt “shop till you drop”! Mario kon zijn ogen niet geloven: die prijzen! Zo goedkoop! Voor echte merken, geen namaak zoals in Turkije! Ook Mauro keek zijn ogen uit, hij zat niet in over de prijs of de meisjes, maar de grote pick up trucks eisten zijn volledig aandacht op! Amai, dat ventje waande zich in het paradijs! Op de parking van de Outlet Stores stond een pick up waarvan de wielen bijna even groot waren als hemzelf!

Om van dit alles een beetje te bekomen, hebben we thuis een lekkere cocktail gedronken, heerlijk gezwommen en heeft Philippe ons een heerlijk stukje tenderloin op de “grill” (zoals ze de barbecue hier noemen) klaar gemaakt. Meer moest dat echt niet zijn!

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s