Nog vergeten vertellen…

Ik ben nog vergeten vertellen dat Wendy ook een klein geschenkje mee had van Moeke Sofie, de onthaalmoeder van Tine toen ze nog een baby was. Ook Hanne mocht kort onder Sofie’s vleugels vertoeven toen ik terug ging werken. Victor, het zoontje van Sofie, is altijd Tine’s beste vriend geweest. Hij is een paar maand ouder dan haar en het waren 2 handen op 1 buik. Tine zei altijd dat ze liefjes waren en dat zegt ze nog steeds. Haar oogjes beginnen te fonkelen als het over dat ventje gaat en nog altijd vindt ze geen enkele andere jongen leuk, niemand kan aan hem tippen! Volgens mij gaat Tine een oude vrijster worden 🙂 tenzij dat Victor ook naar Amerika emigreert. Toen we nog in het appartementsgebouw woonden in het begin dat we hier aankwamen, was er een ventje in onze blok dat sprekend op Victor leek, maar maar half zo leuk was…

Tine had een mooie recente foto van Victor gekregen en een leuke knuffel met hartje! De foto hangt al op aan de muur achter haar bed en het beertje slaapt naast haar op haar nachttafeltje. Voor Hanne was er een mooie haarborstel met accessoires. Mijn 2 sloebers waren in de wolken.

Dank je wel voor de attenties, Sofie. They are much appreciated!

Beertje

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s