Heimwee

Rutger werd zaterdag 28 juni in de late namiddag door Philippe aan de luchthaven afgezet terug naar Belgiëland. De vakantie zat erop, zowel voor hem als voor ons. Maar voor ons niet voor lang, want de volgende bende werd al verwacht op 2 juli! Eerst moest er nog een beetje gepoetst en gedaan worden zodat de logeerkamer ook voor Wendy en Mario in perfecte staat was. Helaas overviel me op zondag dat vreselijke gevoel van heimwee! Ik heb heel de dag chagrijnig, kortaf en misnoegd rond gelopen. Ik vroeg mijn huisgenoten om me alleen te laten op mijn eiland en te wachten tot het over was, maar ze wilden niet luisteren…

Tegen de avond was het gelukkig over en niet alleen dankzij de uitzending van Geert Hoste welke ik via Stievie kon meepikken!

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s