Bubblepelooza

Vorige zaterdag was het Olapeloeza in Wetteren. Voor de niet-Wetteraars: dit is een buiten-evenement voor kinderen in de prachtige omgeving van de nieuwe sportzaal met aangelegde tuin/park in Wetteren. We gingen er steeds naartoe. Het was altijd leuk en over het algemeen goed weer. We zagen er ook altijd veel bekend volk…

Groot was mijn verwondering toen ik merkte dat er hier in Austin ook zoiets was. “Bubblepelooza” was de naam. Het was ook een buiten-evenement in een groot, mooi park in Austin. De temperatuur was aangenaam, het was een beetje bewolkt en er was een klein beetje wind. Heerlijk om zo een dagje buiten te spenderen! We arriveerden rond 11u. Er stonden verschillende eet- en drinkkraampjes, maar vooral veel “bellenblaas”standjes. De meisjes vonden het superleuk en hadden veel plezier. Er liep zelfs een dino rond. Hanne wilde weten of het een echte was 🙂

De bewolking was ondertussen weggetrokken en de zon scheen ongegeneerd op ons neer. We hadden ons erop voorzien: we waren ingesmeerd en hadden een drankje mee. Doch het lange wachten in de rijen alvorens het onze beurt was, werd ons al gauw te veel. Die warmte… pff… We hadden onze eerste “shaved ice” beker, maar die smolt als sneeuw voor de zon. Letterlijk! Dus rond half 2 zijn we naar huis gereden om te genieten van het heerlijk frisse water in het zwembad!

Helaas, thuis aangekomen zag ik dat ik enorm verbrand was. Ik had mijn “voorkant” ingesmeerd, maar mijn rug en de achterzijde van mijn armen niet. De Texaanse zon had me in snelheid gepakt: amper 2,5 uur in de buitenlucht en ik was verbrand! De zon is hier duidelijk straffer dan in België. Ik zal meer op mijn hoede moeten zijn en me in de toekomst beter insmeren!

 

 

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s