Five down, zero to go!

De voorbij week heb ik Hanne’s kamer onder handen genomen. Ze had graag gehad dat haar kamer een nieuw kleurtje had voor dat haar peter kwam… en zo geschiedde… Het is grijs met paars geworden en, al zeg ik het zelf, het resultaat mag er zijn. Deze keer ging het veel sneller dan gedacht. De grijze kleur had 2 lagen nodig, de paarse slechts 1. Dan nog plintjes verven en klaar was kees.

Alle decoratiestukken ophangen + de tekening van haar vriendinnetje Joste uit België en kaartjes van Warre, Juf Ilse en Julie. Enkel nog de nieuwe lamp installeren en… lap… valt er toch wel een stuk van de vorige lamp uit het plafond, recht op de nieuwe! In 1000 stukken! Alé hup, naar Ikea … omruilen voor een nieuwe (ja, dat kan hier!) Ook al was het onze eigen schuld, ik heb toch een andere meegekregen en niet hoeven te betalen! De klantendienst is hier echt ongelofelijk.

Misschien doe ik de badkamer van de kinderen nog alvorens Hanne’s peter komt. Het is een kleine badkamer dus zou ik in principe de klus in 2 dagen kunnen klaren… Ik zou het volgende week kunnen doen als ze op sportkamp zijn… Soit, we zien wel…

2 thoughts on “Five down, zero to go!

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s